Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه شیوع کرونا تا حدودی در جامعه مهار و کند شده است، خاطرنشان کرد که همچنان نیازمند حفظ و تقویت ایمنی جامعه در برابر کووید-۱۹ هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر سید وحید حسینی چهارشنبه چهارم خرداد و در پانصد و نهمین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹ علوم پزشکی شیراز، یکی از اولویت‌ها را حفظ و افزایش مداوم سطح ایمنی جامعه با استفاده از واکسن برشمرد و گفت: تاکنون ۹۳ و ۶۵ صدم درصد از جمعیت هدف شهرستان‌های زیرمجموعه علوم پزشکی شیراز، دُز یک واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی اضافه کرد: بالغ بر ۸۷ و ۷۱ صدم درصد از جمعیت هدف شهرستان‌های زیرمجموعه علوم پزشکی شیراز دُز دوم و ۴۹ و دو صدم درصد از جمعیت هدف در این شهرستان‌ها دُز سوم واکسن کووید۱۹ را دریافت کرده اند.رئیس علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد که تزریق دُز چهارم واکسن به ۱۸۹۲ نفر جمعیت گروه هدف در شهرستان های زیر مجموعه این دانشگاه انجام شده است.حسینی در ادامه با اشاره به مدیریت موفق بیماری کووید۱۹ و انجام واکسیناسیون عمومی به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم و وزارت بهداشت، ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و همدلی مردم با مجموعه سلامت در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و انجام واکسیناسیون بتوانیم این بیماری را در کشور مهار کنیم.وی اظهار کرد: شناسایی روزانه بیماران جدید مبتلا به کرونا که مواردی نیز با بستری همراه است، گویای چرخش این ویروس در سطح جامعه است و این امر تداوم پایبندی به رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سوی تمامی افراد جامعه را ضروری می سازد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از گروه هدف دریافت مرحله جدید واکسن نیز خواست تا هرچه سریع به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و در این زمینه اقدام کنند.انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی